NOAB Academy

Jouw kennis op peil houden? Wij bieden je een divers aanbod van zowel vaktechnische als niet-vaktechnische cursussen.

Geen NOAB-lid? Ook jij bent welkom!

sdjfjkdskjgdf

 

 

NOAB Academy

 

Jouw kennis op peil houden? Wij bieden je een ruim en divers aanbod met online, live en hybride mogelijkheden. Naast cursussen op fiscaal gebied bestaat het programma ook uit algemene cursussen. Hierbij kun je denken aan coachingsvaardigheden, online marketing en security awareness. Geen NOAB-lid? Ook jij bent welkom!

 

Interesse in individuele of maatwerk coaching?

NOAB biedt naast de educatiebijeenkomsten ook maatwerk coaching.
Dit kan individueel zijn, voor meerdere personen of voor het hele kantoor. Heb je bijvoorbeeld behoefte om specifieke vaardigheden verder te ontwikkelen of specifieke medewerkers te coachen, dan kan NOAB dit voor je organiseren.

Lees meer.

Je wil je kantoor advies gericht maken?

De MKB Ondernemerscoach is de ‘sparringpartner’, de ‘vertrouwd adviseur’ van mkb-ondernemers. Een nieuwe rol die in het verlengde ligt van de vertrouwenspersoon die we al zijn. Deze masterclass biedt een heldere aanpak en handvatten hoe je adviesportefeuille structureel te vergroten.  

Lees meer over het MKB Ondernemercoach traject.

Vind een NOAB-kantoor bij jou in de buurt

 

Zoek een collega-kantoor. Let op! Op het nieuwe NOAB Platform vind je een up-to-date zoekfunctie.

 

 

Vind een NOAB-kantoor bij jou in de buurt

 

Zoek je verbinding met collega-kantoren of wil je sparren over vergelijkbare uitdagingen? Door kennis te delen kun je van elkaar leren en inspiratie opdoen. Zoek een collega-kantoor.