Individuele en maatwerk coaching

Dit is exclusief voor NOAB-leden.

NOAB biedt naast de educatiebijeenkomsten ook maatwerk coaching. Dit kan individueel zijn, voor meerdere personen of voor het hele kantoor. Heb je bijvoorbeeld behoefte om specifieke vaardigheden verder te ontwikkelen of specifieke medewerkers te coachen, dan kan NOAB dit voor je organiseren.

Individuele en maatwerk coaching

 

Dit is exclusief voor NOAB-leden.
 

NOAB biedt naast de educatiebijeenkomsten ook maatwerk coaching. Dit kan individueel zijn, voor meerdere personen of voor het hele kantoor. Heb je bijvoorbeeld behoefte om specifieke vaardigheden verder te ontwikkelen of specifieke medewerkers te coachen, dan kan NOAB dit voor je organiseren.

 

Voorbeelden

  • begeleiding van persoonlijke groei
  • teamontwikkeling
  • hoe ga ik (of mijn team) om met de veranderingen in de branche
  • op mijn eigen manier de transitie in
  • meer (commerciële) voelsprieten ontwikkelen
  • bespreekbaar maken van de noodzakelijke verandering binnen het kantoor

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden. NOAB bekijkt graag samen met je aan de hand van je specifieke coachingsbehoefte wat een passende begeleiding zal zijn. Dit kan een dagdeel zijn of meerdere dagen, afhankelijk van je wensen.

Vragen of meer informatie?
NOAB kan voor bovenstaande coaching diverse ervaren coaches inzetten, die tevens bekend zijn met de branche (incl. de trends en ontwikkelingen) en de praktijk van een administratiekantoor. Mail voor meer informatie en/of vragen naar educatie@noab.nl

Coach, werkvormen, tijden en prijzen afhankelijk van individuele wensen. PE-punten van toepassing, maar afhankelijk van o.a. de duur van de begeleiding.