Tweedaagse training Financial Life Planning

Deze cursus/opleiding is exclusief voor NOAB-leden.

Maak kennis met ‘The Seven Stages of Money Maturity’, de befaamde theorie van George Kinder over de rol van geld in ons leven. Wordt je bewust van hoe overtuigingen over geld je (advies)gedrag sterk beïnvloeden. Leer hoe geld in dienst van de mens komt te staan.

 

De route naar een betekenisvol leven, privé en zakelijk, is eenvoudig: geloof in jezelf, maak een plan, wijk er niet van af. Maar toch…. Daarom willen Life Planners heel precies weten hoe jouw droomleven eruit ziet. Of je ‘on track’ bent.
Waar de schoen wringt. Want dat is waar Life Planners waarde toevoegen. Wensen in logische doelen vertalen, obstakels (h)erkennen en aanpakken, gerichte acties plannen. In ieder Life Plan staat de mens centraal, mentaal, emotioneel, spiritueel, fysiek en financieel.

Leer met behulp van The Seven Stages of Money Maturity® over de verbinding
tussen geld en betekenis, willen en kunnen. Ontdek het systeem van overtuigingen rondom financiële zaken en hoe deze planning en resultaten beïnvloedt, zakelijk en privé. Oefen en zie hoe je zeer eenvoudig meer rendement kan bieden en ontvangen met behulp van de Financial Life Planning-theorie en praktische methodiek.

Onderwerpen

  • inzicht in de emoties rondom geld en de effecten hiervan op de financiële planning
  • kennis van The Seven Stages of Money Maturity®, de Life Planning filosofie
  • basiskennis van EVOKE®, de Life Planning adviesmethodiek
  • ervaren van mindfulness als praktische tool binnen het adviesproces
  • praktische, moderne en effectieve communicatievaardigheden

Life Planning geeft fundament en richting aan het hoogst haalbare niveau in financiële advisering: realisering van wat de klant werkelijk wil. Deze training is geen opleiding in financiële planning. We gaan ervan uit dat het niveau van de financiële kennis en vaardigheid geborgd wordt door de adviseur zelf. Binnen deze training leggen we de focus op het praktijkgericht bestuderen van de zeven stadia van financiële volwassenheid. We werken met diverse oefeningen rondom en vanuit de beproefde EVOKE® adviesmethodiek.

Klassikaal

 

Datum

Dag 1: 07-07-2022

Dag 2: 08-07-2022


Tijd

09:00 - 17:30 uur

 

Prijs

NOAB-leden: € 1.162,00 excl. btw
Bij de prijs zijn materialen inbegrepen en het verblijfsarrangement.

(overnachting, 1x diner en 2x lunch)


Docent

Louis Vollebregt, Anita Vollebregt en Thom Boot werken voor Means in Progress.

 

PE-punten

NOAB: 8

Cursusvoorwaarden

Download hier de cursusvoorwaarden

Schrijf je hieronder in