Masterclass mkb ondernemerscoach (ONLINE)

Deze educatiebijeenkomst is exclusief voor NOAB-leden.

Wil je je kantoor adviesgericht maken? Dan is het succesvolle MKB Ondernemerscoach traject dé springplank die NOAB je biedt! Deze masterclass bied je waardevolle inzichten voor jou en je kantoor.

 

Je wil je kantoor adviesgericht maken?
De MKB Ondernemerscoach is de ‘sparringpartner’, de ‘vertrouwd adviseur’ van mkb-ondernemers. Een nieuwe rol die in het verlengde ligt van de vertrouwenspersoon die we al zijn.

Ondernemers willen aandacht, deze vorm van aandacht! Veel collega’s die je zijn voorgegaan in het traject plukken er nu al de vruchten van. Het geeft ze meer plezier, voldoening, erkenning en beloning!

Onder https://leden.noab.nl/portal-contentpagina/mkb-ondernemercoach-traject is meer informatie te vinden. Ben je geïnteresseerd geraakt en roept het vragen bij je op? Met deze masterclass kom je alles te weten over de rol, het verdienmodel en de mogelijkheden die het jou en je kantoor kan bieden. Ook vertelt de trainer over de ins en outs van het traject en deelt hij best practices. Met de best practices in handen kan je zelf de eerste stappen al zetten.

Maar zelfs als de rol niet bij je blijkt te passen ben je wijzer geworden. Immers, je kan dit boek dan sluiten en je op andere zaken gaan richten!

NB: Het gaat in deze masterclass dus niet om gesprekstechnieken maar om het uiteenzetten van de rol van ondernemerscoach. Wat hij doet en hoe hij waarde toevoegt voor de ondernemer. Waarom deze rol bij ons past. En hoe deze rol in te bedden is in de huidige organisatie en dienstverlening.

Je ziet het pas als je het doorhebt
De vertrouwd adviseur is echt iets anders dan de vertrouwenspersoon. We zien het vlak voor onze voeten liggen als we anders leren kijken. Anders kijken naar de klant, onze dienstverlening maar voornamelijk naar onszelf.

 

Onderwerpen

  • Doorgroeien naar een echt klant- en adviesgericht kantoor, wat komt erbij kijken?
  • De kurk waar de klantintieme praktijk op drijft: de vertrouwd adviseur
  • Hoe je de ondernemer helpt jou te kiezen als zijn sparringpartner
  • Het toekomstbestendige business- en verdienmodel (structuur, systeem, processen)
  • Groei- en ontwikkelingsplan: hoe neem je je mensen mee
    • plan van aanpak: best practices
    • toelichting op mkb ondernemerscoach klassikaal en incompany

Vervolgtraject
Na deze masterclass kun je via een individueel consult besluiten deel te nemen aan het meerjarige traject MKB Ondernemerscoach. De docent zal je hierover informeren tijdens deze masterclass.

Online


Tijd

Sessie 1: 10:00 - 12:00 uur
Sessie 2: 13:00 - 15:00 uur

 

Prijs

NOAB leden: € 140,00 excl. btw
Niet-leden: € 175,00 excl. btw


Docent

Maurice Lander MBA AA is strategie- & veranderconsultant. Hij is trainer van het MKB Ondernemerscoach traject

 

PE-punten

NOAB: 4
RB: 4 niet-fiscaal

Cursusvoorwaarden

Bekijk hier de cursusvoorwaarden

Schrijf je hieronder in