E-learning Tax Talks

Tax Talks is een online learning platform voor fiscalisten. Je ontvangt wekelijks (40x per jaar) een webinar of e-learning die je via het online platform kunt bekijken.

 

Vooraanstaande sprekers analyseren actuele ontwikkelingen,
je kunt kijken waar en wanneer je maar wilt en je hebt de mogelijkheid dat jouw vragen direct live in de uitzending behandeld kunnen worden.

Maandelijkse Webinars
De webinars zijn maandelijks live te volgen (en uiteraard ook terug
te kijken) en duren minimaal 60 minuten. De webinars bestaan uit twee delen. In het onderdeel Update bespreekt de gastheer met de commentator de gevolgen van fiscale rechtspraak en/of wet- en regelgeving voor de adviespraktijk. Tijdens het onderdeel Trending Topics schuift een specialist aan om de belangrijkste ontwikkelingen te bespreken op een specifiek deelgebied.

Praktijkgerichte E-learnings
De e-learnings gaan over actuele thema’s in de fiscale adviespraktijk. Vaak is recente rechtspraak of wetgeving de aanleiding. De doorvertaling naar de praktijk staat daarbij voorop. Naast de uitgebreide analyse ontvang je bijvoorbeeld ook concrete aandachtspunten voor de praktijk, cliëntenteksten en VTO-vragen.

Focus webinars
Minimaal zes keer per jaar zoomt een speciaal focus webinar in op een specifiek en actueel thema in de adviespraktijk.

Toetsing
Bij zowel de video’s als e-learnings vind je een online kennistoets met meerkeuzevragen die bij correcte beantwoording toegang geeft tot PE-punten.

Na inschrijving ontvang je een login. 

 

E-learning

De e-studies volg je waar en wanneer je maar wilt, eenvoudig via jouw eigen pc.

 

Prijs

NOAB-leden: € 495,- excl. btw per jaar 

Tax Talks wordt aangeboden in samenwerking met SDU.

 

PE-punten

NOAB: maximaal 8 PE-punten per jaar
 

Cursusvoorwaarden

Download hier de cursusvoorwaarden

Schrijf je hieronder in